Op zoek naar een weddingplanner Drenthe e.o.? Bella Vita Weddings neemt voor jullie graag de organisatie uit handen, zodat je optimaal kunt genieten van jullie bruiloft.

Weddingplanner Drenthe: waarom?

Weddingplanner GroningenHet plannen van een bruiloft kost ontzettend veel tijd. Vaak is het leuk om te doen, maar er kan ook behoorlijk wat stress bij komen kijken. Ook kan het zo zijn dat je niet goed weet waar je moet beginnen of dat je juist te weinig tijd hebt om jullie droombruiloft te organiseren. Dan is kiezen voor een professionele weddingplanner die de bruiloft van A tot Z regelt de beste keuze, zodat jullie echt zorgeloos kunnen genieten!

Weddingplanner Drenthe: wat kun je verwachten?

  • De complete organisatie & planning van jullie bruiloft
  • Een gedetailleerd draaiboek voor de voorbereidingen én voor de dag zelf
  • De beste deals met leveranciers via mijn netwerk als weddingplanner
  • Tussentijdse gesprekken om alles op elkaar af te stemmen
  • Creatieve adviezen voor bijvoorbeeld een unieke locatie of een bruidsfotograaf met een bepaalde stijl die perfect aansluit op jullie wensen
  • Het ceremoniemeesterschap op de trouwdag zelf, zodat ook jullie vrienden en familie onbezorgd kunnen genieten
  • De gehele styling & decoratie
  • Het bewaken van jullie budget en het controleren van facturen
  • Na de bruiloft: het retourneren van gehuurde spullen, zorg dragen voor de cadeaus en het regelen van bedankjes voor de gasten

Ben je alleen op zoek naar een ceremoniemeester, of wil je advies over een bepaald deel van de dag, of misschien wel hulp bij een origineel huwelijksaanzoek? Check dan onder diensten wat er nog meer mogelijk is bij Bella Vita Weddings.

Hoe ga ik te werk?

Na een kennismakingsgesprek waarin ik inventariseer wat jullie ideeën en verwachtingen zijn, ga ik aan de slag om een onvergetelijke & unieke bruiloft te organiseren die precies bij jullie past. Vervolgens maak ik een compleet draaiboek voor zowel de voorbereiding als voor de dag zelf. In de periode voor de bruiloft hebben we geregeld contact, jullie worden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en houden steeds zelf de regie. Je kunt het een beetje vergelijken met een aankoopmakelaar. Deze geeft adviezen en tips op weg naar het kopen van een huis, maar zal nooit voor jullie een beslissing maken.

Weddingplanner Drenthe: wat kost dat?

Het organiseren van een bruiloft is maatwerk en daarom is er geen vaste prijs te noemen. Grofweg kun je rekening houden met ongeveer 10% van het totale budget van de bruiloft.
Neem vrijblijvend contact op met Bella Vita voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Fotografie: Foto van jouw bruiloft