Bella VitaIk ben Annemarie en sta voor jullie klaar om met veel enthousiasme jullie droombruiloft te organiseren! Organiseren zit in m’n bloed en ik word door mijn omgeving dan ook vaak gevraagd wanneer er iets te regelen valt. Ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken en na een nogal drastische carrièreswitch was Bella Vita Weddings een feit.

Voordat ik met Bella Vita Weddings begon, heb ik een aantal jaren als arts op een gynaecologie- en verloskundeafdeling gewerkt, maar na jarenlange twijfels besloot ik toch m’n hart te volgen en te gaan doen waar ik al jaren van droom. Toch is m’n studie geneeskunde niet voor niks geweest, ik heb er namelijk onder andere geleerd hoe ik te allen tijde het overzicht kan houden in bijvoorbeeld stressvolle situaties. Ook heb ik door de vele gesprekken met patiënten goed leren aanvoelen wat mensen precies willen. Deze dingen komen natuurlijk ook prima van pas als weddingplanner!

Ik woon samen met mijn man met wie ik in 2016 getrouwd ben, baby Sophie en twee katten. Ik kan enorm genieten van een goed wijntje uit de Bourgogne, zomeravonden lang terrassen met vriendinnen, badderen met een goed boek, skiën met de family en natuurlijk het organiseren van een geweldig feestje!

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek waarin we bekijken wat ik als weddingplanner voor jullie kan betekenen!

 

 

 

 

 

 

 

 Fotografie: Foto van jouw bruiloft